Abus Urban-I Cykelhjelme

Abus Urban-I 3.0

Smart og sporty cykelhjelm der egner sig til en tur på cyklen, rulleskøjter eller skateboard. En hjelm i lækre, glade farver der egner sig til både mænd og kvinder, unge som ældre.

Sporty cykelhjelm til dig

Urban-I 3.0 er en forbedret udgave af Urban-I 2.0. Her er sikkerhed og pasform helt i top. En hjelm der er let at indstille med Zoom Ace i nakken, en blød hagespænde der også er let at indstille så du sikres en perfekt pasform.

Viser alle 12 resultater

Urban-I et stort hit

Abus er kendt for at tænke kreativt hvad angår form og farver. Derfor er det nemt at finde en hjelm der passer til et bestemt formål. Denne sporty model er fremstillet i neutrale farver til dem der ønsker en mindre iøjnefaldende hjelm, men findes også i mange smarte farver der vil glæde enhver teenager.

En cykelhjelm med store fordele

Foruden at være en sikker og smart cykelhjelm har denne hjelm virkelig mange fordele. Hjelmen er udstyret med ikke mindre end 17 luftkanaler så du undgår en våd og svedig hovedbund. De forreste luftkanaler er dækket af et insektnet så du undgår at smådyr, støv og blade trænger ind i hjelmen. Hjelmens skygge beskytter dit ansigt mod sol og regn.

Desuden er hjelmen med ekstra reflekser og LED lygte i nakken hvilket sikrer dig øget synlighed når du kører på mørke strækninger eller i byen i tæt trafik.

I denne hjelm er der endvidere gjort plads til en hestehale.

Vælger du en Abus Urban-I Signal får du en hjelm med ekstra reflekser med 360 graders placering, derved sikres du en synlighed hele vejen rundt om hjelmen. Fokus falder altså ikke blot på cyklen men også på rytteren hvilket er en stor fordel på en uoplyst vejstrækning.

Storsælgeren Urban-I 3.0 er til citybrug. Den er blevet kåret som testvinder af bladet Iform, på grund af at Abus har formået at kombineret funktionel elegance med høj sikkerhed.

Denne populære redesignede version har et magnetisk hagespænde (magnetluk), hvilket gør, at du ikke får huden under hagen i klemme i spændet. Junior- og voksenhjelmen er også nyudviklet med en LED-baglygte, som sidder højt placeret, hvilket gør dig mere synlig.