Abus Smiley cykelhjelm

Abus Smiley 2.1

Abus Smiley 2.1 er en forbedret udgave af Smiley 2.0. En helt igennem perfekt cykelhjelm til de mindste. På grund af hjelmens flade nakke er den super god til de allermindste der sidder i en cykelstol.

Hjælp dit barn til en god start

Al begyndelse er svært, og det kræver både tålmodighed og mod at lære at balancere på løbecykel, løbehjul og trehjulet cykel. Derfor er det også utrolig vigtigt at passe godt på barnets hoved. Det kan du gøre med denne Smiley 2.1 der er beregnet til de helt små.

Viser alle 22 resultater

Når kun det bedste er godt nok

Smiley 2.1 sidder fantastisk godt på hovedet og beskytter hele hovedet ved fald eller styrt. Hjelmen har en lille skygge der beskytter ansigtet hvis barnet falder forover. Bagpå går hjelmen længere ned i nakken end andre hjelme og giver ekstra god beskyttelse, og den flade nakke gør at hjelmen også er egnet til en cykelstol.

Hjelmen er med In-Mold konstruktion hvilket giver en god og solid hjelm.

Cykelhjelmen børnene elsker

Som en ekstra detalje i denne hjelm sidder der i justeringshjulet et LED-lys der øger dit barns synlighed sammen med de ekstra reflekser.

Hjelmens otte luftkanaler holder den værste varme ude fra hjelmen mens et fluenet under de forreste luftkanaler hindrer insekter og støv i at trænge ind i hjelmen.

For at indstille hjelmstørrelsen skal der blot drejes på justeringsskruen i hjelmens nakke og stropperne reguleres i længden.v