Abus MountK cykelhjelm

Abus MountK cykelhjelm

MountK er den helt rigtige mountainbike hjelm til den glade rytter. En super lækker hjelm hvor sikkerheden er i højsæde. Hjelmen er en helstøbt In-Mold cykelhjelm hvilket giver den optimale stødabsorbering.

MountK en hjelm du kan stole på

Skal du ud og køre i det ujævne terræn skal du ikke gå på kompromis med din cykelhjelm. Her er det især vigtigt at din hjelm lever op til alle de krav der stilles til en mountainbike hjelm.

MountK har bestået alle tests og er godkendt som en sikker mountainbike hjelm.

Viser alle 7 resultater

Små detaljer med stor værdi

Du får en hjelm med en fantastisk god pasform. For at hjelmen kan sidde perfekt indstilles den blot med den smarte skruespænde i nakken, hageremmen er ligeledes let at justere.

For at undgå en varm og svedig hovedbund er hjelmen udstyret med ikke mindre end 15 luftkanaler. Det indbyggede fluenet forhindrer insekter, jord, blade og små kviste i at trænge ind i hjelmen.

Derudover er hjelmens skygge justerbar og kan indstilles i 3 forskellige højder så du undgår at sol og regn generer dit syn.

Desuden har hjelmen luftgange så du undgår en stor vindmodstand.

En hjelm du aldrig bliver træt af

Med denne MountK mountainbike vil du simpelthen nyde din cykeltur hver gang. Du vil opleve en hjelm der giver dig den største tryghed og velvære når du suser afsted.

Husk at tjekke din hjelm

Husk at justere din hjelm jævnligt så den altid sidder godt fast på hovedet.

Har du været uheldig og styrte på din tur skal du huske at tjekke hjelmen for eventuelle revner, selv de små revner kan have betydning for sikkerheden. Så derfor, udskift din hjelm så sikkerheden er i top.