Abus Scraper Kid cykelhjelm

Abus Scraper Kid 3.0

Når du ønsker en super god og populær cykelhjelm til de mindste i familien, skulle du måske overveje denne Scraper Kid model.

Hjelmen har en hård ABS-skal og er dejlig let og luftig at have på hovedet. Hagespænde og drejespænde i nakken gør nemt og hurtigt at indstille hjelmen så den sidder perfekt på hovedet.

Viser alle 7 resultater

Hjælp dit barn sikkert på vej

Børn elsker at boltre sig udendørs, det er både sjovt og sundt når bare sikkerheden er i orden. En rask tur på BMX-cyklen, rulleskøjter eller skateboard er ikke at foragte.

Scraper Kid skaterhjelm er en robust model der giver ekstra støtte til nakken, mens hjelmen foran er formet så der sidder en lille skygge der foruden at beskytte øjnene mod solen også beskytter ansigtet hvis der skulle komme et styrt forover på cyklen.

En cykelhjelm man lægger mærke til

De strålende farver og blanke overflade betyder at dit barn bliver set i trafikken. Desuden har hjelmen ekstra reflekser der også øger synligheden.

Skaterhjelm med lækre detaljer

Scraper Kid har otte luftkanaler der afleder den værste varme så barnet undgår en svedig hovedbund. Et insektnet i hjelmen holder støv, småkravl og blade ude fra hjelmen.

Har dit barn hestehale kan denne hjelm sagtens anvendes, ved at skubbe nakkespændet op og ned bliver der plads til det lange hår.

En hjelm du trygt kan lade dit barn køre i trafikken med