Abus MountZ cykelhjelm

Abus MountZ cykelhjlme

Her har du den perfekte hjelm til unge mountainbike kørere. In-Mold konstruktion, høj kvalitet og god pasform er kendetegnet for denne hjelm. Lækre detaljer og let justerbar. Tag et kig nedenfor.

En sikker hjelm til den fartglade junior

Når der kørers stærk i det ujævne terræn gælder det om at passe ekstra godt på hovedet. Med denne MountZ cykelhjelm får du en sikker og god oplevelse på turen hver gang.

Hjelmen har hele 13 luftkanaler så den værste varme ledes bort fra hovedbunden. De forreste kanaler er dækket af et insektnet så støv og små insekter ikke kan trænge ind og genere køreren.

Viser alle 12 resultater

Abus Mountz til glade piger og drenge

Abus er berømt for at levere cykelhjelme i den allerbedste kvalitet og samtidigt tænke kreativt hvad angår design og farver.

Dette gælder også denne Mountz hjelm der har en høj sikkerhed og et super smart design og fås i lækre farver der vil skabe glæde hos de unge. Altså et oplagt valg når det gælder både sikkerhed og design.

Cykelhjelmen der sidder hvor den skal

Før turen starter er vigtigt at hjelmen sidder perfekt på hovedet. Det tager ikke lang tid at indstille denne Mountz hjelm. Indstillingen sker ved at dreje på skruespændet i nakken. De bløde hagestropper kan ligeledes justeres, og begge dele bør jævnligt efterspændes.

En hjelm med ekstra detaljer

Abus har tænkt på alle med denne Mountz hjelm. Som en smart detalje kan skruspændet i nakken skubbes op og ned så der bliver plads til en hestehale.

Hjelmens skygge holder sol og regn væk fra øjnene, men hvis man foretrækker at køre uden, er skyggen let aftagelig.